Bezoek aan “Chocolatenation” in Antwerpen op donderdag 18 april

Wie België zegt, denkt meteen aan chocolade. Belgische chocolade is wereldberoemd. Het liefdesverhaal tussen dit kleine landje en de zoete heerlijkheid gaat al generaties lang mee.

In veertien gethematiseerde ruimtes nemen we je ong.90 minuten lang mee in het verhaal van onze Belgische chocolade. De reis start in de cacaoplantages aan de evenaar en volgt de cacaoboon naar de grootste opslaghaven van cacao ter wereld in Antwerpen. Een reusachtige fantasiemachine toont hoe Belgische chocolade gemaakt wordt en hoe de fluweelzachte smaak ontstaat.

Chocoladetradities, geschiedenis, merken, producten en innovaties die voor de wereldwijde reputatie zorgden, je vindt ze allemaal op jouw reis door het museum. En onderweg kun je naar hartenlust proeven, dat spreekt voor zich…

Locatie: Koningin Astridplein 7 te 2000 Antwerpen, recht tegenover het Centraal Station.
Samenkomst aldaar om 14 uur.

Stort hiervoor 10 euro (leden) of 16 euro (niet-leden) op onze bankrekening, voor 15 april.

Tot zolang!