Bezoek aan Isotopolis te Dessel

Dit is het informatie centrum over radioactieve afvalstoffen.

“Een kijkje nemen achter de muren van een opslagplaats voor radioactief afval. In een nevelkamer een onzichtbare straal zichtbaar maken. Je kan het beleven tijdens een bezoek aan Isotopolis, hét informatiecentrum over radioactieve afvalstoffen van NIRAS in de Kempense gemeente Dessel. Uniek in België!”

Wij komen samen omstreeks 14.00 uur aan het terrein van Belgoprocess, Gravenstraat 73 2480 Dessel. Het bezoek duurt +- 3 uur (eigen vervoer). Mogelijkheid om in de omgeving nadien iets te eten.

Inschrijven door betaling van 5 euro op onze bankrekening voor 14 oktober aub (drankje of koffie inbegrepen). Gelieve bij de inschrijving uw juiste naam/voornaam/adres en registratienummer op te geven. Wij moeten deze gegevens op een lijst doorsturen aan de organisatie!

Zeer interessant bezoek!