Nieuwe activiteiten

ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN KUNNEN OPGESCHORT WORDEN INDIEN VANUIT DE REGERING DE PERIODE VAN DE “CORONAVIRUS STOP” WORDT VERLENGD. GELIEVE BIJ INSCHRIJVING UW E-MAIL OF TELEFOONNUMMER TE VERMELDEN ZODAT WIJ U, INDIEN NODIG, STEEDS KUNNEN BEREIKEN.

19 april 2020 – Bezoek aan Thaise Tempel – Thais Nieuwjaar – “Wat Dhammapateep” tempel van het licht van de leer

Viering met Thaise dans, offergave monnik, gratis eten en drinken en rondleiding met gids rondom de tempel. Inschrijvingsgeld wordt ter plaatse geregeld (5 euro leden en 10 euro niet leden) (=gift aan de monnik). Dus voor deze activiteit niet storten aub. Aanvang om 9.30 uur. Wij raden echter aan om rond 8.30 uur ter plaatse te zijn (mogelijk problemen met parking).

Adres: Willem Driesstraat 7 B – 2812 Muizen (Mechelen)

15 mei 2020 – Bezoek aan Brugge met de trein

Samenkomst in Antwerpen Centraal om 8.45 uur. Trein naar Brugge. Aldaar stadswandeling in combinatie met vrije lunch en boottocht.
Inschrijven voor eind april door storting van 15 euro leden – en niet leden 20 euro (kosten treinticket en boottocht). Samen met de trein terug naar Antwerpen. Een heel leuke uitstap !

18 juni 2020 – Bezoek aan het ons welbekende EWT Theater

Op donderdagavond wonen wij de voorstelling “Hierboven, hierneffen, hieronder” bij in het EWT Theater, Hertstraat 2, 2100 Deurne. Met o.a. David Davidse, Anne Mie Gils en Jeroen Maes. Dit is de seizoensafsluiter van het theater. Tickets: leden 15 euro – Niet-leden 18 euro. Gelieve in te schrijven door storting van dit bedrag op onze bankrekening vóór 1 juni 2020. Start van de voorstelling 20.30 uur. Gelieve tijdig aanwezig te zijn aub.

Bowling Activiteit van de VHLA

Sinds verschillende jaren houden wij, telkens op de vierde woensdag- avond van de maand (uitgezonderd in december) een leuke bowlingavond in de WIMA te Schelle.

Alle info en data worden extra vermeld in ons driemaandelijks tijdschrift.

Hierbij doen wij een speciale oproep aan al onze leden die tot dusver niet deelnamen aan deze activiteit.

Je kan bij ons aldaar, aan een goedkoop tarief, een prettig avondje vullen. Er is steeds amusement en sportieve concurrentie tussen de deelnemers.

Een gezonde geest in een gezond lichaam met de hulp van een balletje rollen naar de kegels. Probeer het eens!