Nieuws

Nieuwe activiteiten

Beste vrienden,

Gezien de nog onzekere omstandigheden in verband met Covid 19,
hebben wij besloten om mogelijke nieuwe activiteiten in het 1ste kwartaal van 2021 voorlopig op te schorten. Het zou weinig interessant zijn, om telkens weer een activiteit te moeten annuleren.

Daarom onze vraag of jullie ons op de hoogte willen brengen, met ofwel een telefoontje of e-mail bericht, van jullie interesse om opnieuw deel te nemen aan onze activiteiten, zodra dit mogelijk is, na uitspraak en goedkeuring van onze regering. Wij zullen er dan alles aan doen om direct een geschikte activiteit te organiseren.

Bedankt voor jullie begrip.

Lidgelden en Giften 2021

Getransplanteerden en vroegere VCRA leden:
15 euro lidgeld/persoon (of per gezin gift 40 euro)

Overige leden:
Alle verdere leden zijn steunende leden en betalen 40 euro
(of gift 40 euro). Giften telkens met fiscaal attest.

Alle leden krijgen ons 3 maandelijks tijdschrift.

Wij hopen dat jullie voor eind januari 2021 deze bijdrage
willen storten op onze bankrekening, waarvoor dank.

NOTEER:

Vanaf 2021 hebben wij nog slechts één bankrekening:
KBC BE60402203940170.

Gelieve alle betalingen op deze rekening te verrichten, waarvoor dank.

Nieuwjaarsgroet

Beste vrienden,

Wij hebben afscheid genomen van 2020, een jaar om vlug te vergeten. Wij hopen dat jullie intussen allemaal nog in goede gezondheid verkeren en wensen dat 2021 voor jullie beter moge zijn op alle gebied.

In 2020 konden wij spijtig genoeg maar één activiteit inrichten, nl. het bezoek aan Brugge. Gelukkig was dit een succes.
Het hoofddoel “Ons jaarlijks banket” moest zelfs in december worden afgelast wegens de Corona richtlijnen. Nu, op het eind van 2021 bestaat de vereniging 25 jaar! Hopelijk kunnen we dan uitgebreid vieren?

Tot ziens – Het VHLA bestuur

Nieuwe activiteiten

ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN KUNNEN OPGESCHORT WORDEN INDIEN VANUIT DE REGERING DE PERIODE VAN DE “CORONAVIRUS STOP” WORDT VERLENGD. GELIEVE BIJ INSCHRIJVING UW E-MAIL OF TELEFOONNUMMER TE VERMELDEN ZODAT WIJ U, INDIEN NODIG, STEEDS KUNNEN BEREIKEN.

19 april 2020 – Bezoek aan Thaise Tempel – Thais Nieuwjaar – “Wat Dhammapateep” tempel van het licht van de leer

Viering met Thaise dans, offergave monnik, gratis eten en drinken en rondleiding met gids rondom de tempel. Inschrijvingsgeld wordt ter plaatse geregeld (5 euro leden en 10 euro niet leden) (=gift aan de monnik). Dus voor deze activiteit niet storten aub. Aanvang om 9.30 uur. Wij raden echter aan om rond 8.30 uur ter plaatse te zijn (mogelijk problemen met parking).

Adres: Willem Driesstraat 7 B – 2812 Muizen (Mechelen)

15 mei 2020 – Bezoek aan Brugge met de trein

Samenkomst in Antwerpen Centraal om 8.45 uur. Trein naar Brugge. Aldaar stadswandeling in combinatie met vrije lunch en boottocht.
Inschrijven voor eind april door storting van 15 euro leden – en niet leden 20 euro (kosten treinticket en boottocht). Samen met de trein terug naar Antwerpen. Een heel leuke uitstap !

18 juni 2020 – Bezoek aan het ons welbekende EWT Theater

Op donderdagavond wonen wij de voorstelling “Hierboven, hierneffen, hieronder” bij in het EWT Theater, Hertstraat 2, 2100 Deurne. Met o.a. David Davidse, Anne Mie Gils en Jeroen Maes. Dit is de seizoensafsluiter van het theater. Tickets: leden 15 euro – Niet-leden 18 euro. Gelieve in te schrijven door storting van dit bedrag op onze bankrekening vóór 1 juni 2020. Start van de voorstelling 20.30 uur. Gelieve tijdig aanwezig te zijn aub.

Bowling Activiteit van de VHLA

Sinds verschillende jaren houden wij, telkens op de vierde woensdag- avond van de maand (uitgezonderd in december) een leuke bowlingavond in de WIMA te Schelle.

Alle info en data worden extra vermeld in ons driemaandelijks tijdschrift.

Hierbij doen wij een speciale oproep aan al onze leden die tot dusver niet deelnamen aan deze activiteit.

Je kan bij ons aldaar, aan een goedkoop tarief, een prettig avondje vullen. Er is steeds amusement en sportieve concurrentie tussen de deelnemers.

Een gezonde geest in een gezond lichaam met de hulp van een balletje rollen naar de kegels. Probeer het eens!

Vaste activiteiten 2e kwartaal

Zwemmen
Op vrijdag tussen 17.30-18.30 uur, in het Sportcentrum “De Nachtegael”, Duffelsesteenweg 145 te 2550 Kontich. Nadien een gezellige babbel mogelijk.

Bowling
Elke vierde woensdagavond van de maand, wordt er gebowld in de zaal van “WIMA 2.0”gelegen op de Boomsestwg. te 2627 Schelle. Aanvang te 20 uur. Speeldata zijn: 22/4, 27/5 en 24/6 (onder voorbehoud)

Wandelen
Elke zondagmorgen, als het weer het toelaat, kan er deelgenomen worden aan een uitge-stippelde wandeling (4, 6, 8 km of meer) met de nodige stop- en bevoorradings-plaatsen. Contacteer hiervoor Julia Dillen-Goyvaerts.

Badminton
Deze activiteit wordt momenteel spijtig genoeg stopgezet.Te weinig valide deelnemers. Misschien later? Geïnteresseerden ?

Dansen
Schoten – Sporthal Vordensteyn – Vordensteynstraat 78. Elke dinsdag van 17.30 tot 19.30 uur. Verantwoordelijke Hugo Beyers (03 647 27 79). Deze activiteit is momenteel stopgezet.

In Memoriam – Louis Dillen

Stichter en bestuurslid van de vzw VHLA. Geboren op 19 januari 1941 en overleden in het UZA op 11 februari 2020.

Louis Dillen was eigenlijk DE VHLA. Medestichter en penningmeester van onze vereniging gedurende 24 jaar. Iemand op wie we allemaal altijd hebben kunnen rekenen.

Het bestuur en al onze leden zijn bedroefd om zijn heengaan. Wij gaan hem verschrikkelijk missen.

Al onze blijken van deelneming aan zijn nabije familie: Julia Goyvaerts, Ronald Dillen, Kurt en Sonja Van Dycke-Dillen.

Vaste activiteiten 1ste kwartaal

Zwemmen
Op vrijdag tussen 17.30-18.30 uur, in het Sportcentrum “De Nachtegael”, Duffelsesteenweg 145 te 2550 Kontich. Nadien een gezellige babbel mogelijk.

Bowling
Elke vierde woensdagavond van de maand, wordt er gebowld in de zaal van “WIMA 2.0”gelegen op de Boomsestwg. te 2627 Schelle. Aanvang te 20 uur. Speeldag in maart: 25/3

Wandelen
Elke zondagmorgen, als het weer het toelaat, kan er deelgenomen worden aan een uitge-stippelde wandeling (4, 6, 8 km of meer) met de nodige stop- en bevoorradings-plaatsen. Contacteer hiervoor Julia Dillen-Goyvaerts.

Badminton
Deze activiteit wordt momenteel spijtig genoeg stopgezet.Te weinig valide deelnemers. Misschien later? Geïnteresseerden ?

Dansen
Schoten – Sporthal Vordensteyn – Vordensteynstraat 78. Elke dinsdag van 17.30 tot 19.30 uur. Verantwoordelijke Hugo Beyers (03 647 27 79). Deze activiteit staat ook op een laag pitje)